Handelsbetingelser

Gældende for BILLETSALG BILMESSE & BRUGTMARKED

AFTALEINDGÅELSEN
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Bilmesse & Brugtmarked har registreret og modtaget betaling.

BILLETKØBET
For at foretage køb på billet.bilmesse-brugtmarked.dk skal du gøre følgende:

1. Søg og find billet(ter)

2. Indtast kundeoplysninger

3. Godkend salgs- og leveringsbetingelserne

4. Kontrollér om alle oplysninger er korrekte

5. Godkend købet
Din kvittering kan du nu se på skærmen, og i løbet af få minutter vil du modtage din kvittering via email.
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

Betaling hæves når ordrebekræftelsen vises, da der er tale om et produkt der leveres med det samme (billet).

LEVERING
Alle billetter solgt af Bilmesse & Brugtmarked er print selv. Billetten kan hentes umiddelbart direkte efter købet via et link på kvitterings-siden samt bekræftelsesmailen, som PDF-dokument.

BETALING
Du kan betale for dine billetter med VISA/Dankort eller MasterCard. Almindelige Dankort modtages ikke. Al kommunikation mellem dig og billet.bilmesse-brugtmarked.dk foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Bilmesse & Brugtmarked gemmer ikke kortoplysningerne.

LEVERINGS- OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER
Alle priser er inklusiv moms og skatter.

BILLETTEN
Billetten er den kvittering vi sender til dig pr. e-mail. Billetten er personlig, og pladsen er dermed registreret i købers navn. Billetter der er blevet annulleret hos Bilmesse & Brugtmarked pga. bortkomst mv. er ikke er gyldige adgangstegn. Billetten accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange.
Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, må du gerne give billetten til en ven.

· Det bemærkes særskilt, at det ifølge “Lov om Billethajer” er forbudt at søge opnået fortjeneste gennem videresalg af billetter.

REFUNDERING / FORTRYDELSE
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

AFLYSNING
Et event er aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i repertoiret, datoen, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er således ikke en aflysning, og pengene refunderes normalt ikke.

REKLAMATION
Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten, skal dette ske inden for rimelig tid og direkte til Bilmesse & Brugtmarked på stp@bilmesse-brugtmarked.dk eller telefon 40 88 64 64.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

FORBEHOLD
Bilmesse & Brugtmarked tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.

Bilmesse & Brugtmarked forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen indenfor samme billetkategori, samt flytte til en anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.

Bilmesse & Brugtmarked er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, såfremt ansvar foreligger efter dansk rets almindelige regler.

KONTAKTOPLYSNINGER
Bilmesse & Brugtmarked kan kontaktes pr mail: stp@bilmesse-brugtmarked.dk eller telefon 40 88 64 64.

ARRANGØREN GØR OPMÆRKSOM PÅ

· Kontroller venligst billetten for arrangement, dato og tidspunkt

· Billetten erstattes ikke ved bortkomst

· Billetten refunderes kun af arrangøren og kun i tilfælde af aflysning

· Evt. ekspeditionsgebyr refunderes ikke

· Moms udgør 20% af det samlede beløb